Апартаменти Под Наем Пловдив

Втори по големина в България, Пловдив винаги е привличал туристи от близо и далеч със своя неподправен чар, изтъкан от различни културни пластове, мулти-етнически бит и артистична атмосфера.

Известен като културната столица на България, неотдавна този самобитен град извоюва и място като разпознаваема европейска дестинация с престижната титла на Европейска столица на културата 2019. Затова, ако сте решили да инвестирате в отдаване на апартамент под наем в Пловдив, няма да сгрешите. Свържете се с нас, за да съдействаме!

КУЛТУРНИ ПРОСТРАНСТВА В ПЛОВДИВ

От оживената търговска улица Главната, през римския Античен театър на Филипополис, до обновения занаятчийски арт квартал Капана, всичко в Пловдив като че ли призовава туриста да търси нови преживявания.

Сигурно няма друг европейски град с толкова много различни културни ареали, които човек може да посети наведнъж, макар и трудно да изучи. Запазени римски останки, романтични занаятчийски улички и архитектура от началото на века са само елемент от богатството, с което Пловдив посреща посетителя.

свържете се с нас

Ето защо, нашите екскурзоводи на място са на разположение на вашите гости. Извън историите на местата, които разглеждате, с тяхна помощ ще можете още да се заговорите със собствениците на магазинчетата, да си изберете подходящо заведение за обяд или вечеря или да се потопите в нощния живот в града. Ако искате да разберете повече за услугата, не се колебайте да ни пишете.

Освен туристическа дестинация, Пловдив е избор за живот на много хора, решили да продължат образованието или работата си тук. С нашите услуги „Под наем“ можете да бъдете сигурни, че ще намерите правилния дългосрочен наемател, както и че ще удовлетворите максимално и неговите интереси за едно дългосрочно и взаимноизгодно партньорство.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ В ПЛОВДИВ

Като във всеки голям град, апартаментите в централната градска част на Пловдив и тези в кварталите се различават по удобство на локацията, която предлагат. Докато центърът е търсен поради близостта си до основните туристически забележителности, събития като студентските кампании или Пловдивският панаир могат да лесно да направят привлекателни и апартаменти в други части на града.

Нашите услуги целят да изтъкнат ползите, които посетителят би получил, когато остане при вас. Независимо дали имотът ви е разположен на брега на Марица или в близост до Бунарджика, в наше лице може да намерите доверен имотен консултант, който отчита спецификите на мястото спрямо вашите нужди и предпочитанията на наемателя.

Осигуряването на превоз до летище Пловдив е част от персонализираните услуги, които предлагаме. В зависимост от предпочитанията на клиента ви, може да осигурим превоз и до другите летища в страната.

Имаме изисквания за скорошен ремонт и обзавеждане. Моля вижте секция Често задавани въпроси.

Цялостни услуги по стартиране и управление на услугите краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем. Моля вижте секции Управление и Под наем.