Апартаменти Под Наем София

София е най-познатият град в България сред чуждестранните туристи в страната ни и най-популярната българска дестинация в платформата на Airbnb. Богатата културна и бизнес програма и изключително атрактивният нощен живот в София на свой ред спомагат за поддържане на тази популярност.

Център на Балканите в продължение на векове, София се слави с богата история, разнообразни религиозни храмове и световни забележителности. В София могат да се видят образци на всички исторически пластове от ранно християнски период до съвремието, което само по себе си е уникално в световен мащаб.

Имате свободен апартамент в центъра или кварталите на София? Отдайте го краткосрочно или дългосрочно под наем като се свържете с нас за съдействие.

СОФИЙСКИ ПОТАЙНОСТИ

свържете се с нас

В София туристът може би лесно сам би попаднал на катедралния храм „Свети Александър Невски“, Ларгото или Ротондата, но също толкова лесно би пропуснал историята на храмовете в триъгълника на толерантността наоколо например или новия Музей за история на София и Женския пазар.

Целогодишните фестивали и събития в града допълват умело многобройните популярни места за забавление, както и тези, известни само на познавачи. С нас гостът ви лесно може да опознае атмосферата на кафетата и ресторантите по Витошка, скрити заведения в уличките наоколо, арт пространствата около ул. Шишман, клубовете за музика на живо, музикалните концерти от турнетата на световните звезди, международни спортни събития, както и много други. Отново с нас, гостът ви лесно може да отскочи до Витоша, Искър или Боянската църква, част от културното наследство на UNESCO.

Когато отдавате дългосрочно жилище под наем, и вие, наемателят ви имате нужда да вземете обмислено решене. С нашите услуги „Под наем“ ние гарантираме, че ще направим най-добрата комбинация между нуждите на потенциалния ви наемател и това, което предагате. В същото време, ние се стремим да защитим интересите ви в дългосрочен план.

КВАРТАЛИТЕ В СОФИЯ

Наистина, има известна разлика между това да отдавате апартамент в центъра на столицата и в някой от нейните квартали като Гео Милев или Младост. Често, освен центъра, съвременният турист търси възможност да се потопи директно в реалността на града – да пазарува на открития пазар или да открие гледката към Витоша. Ако искате да разберете повече за това как да привлечете туристи или наематели, не се колебайте да ни потърсите.

Нашият екип е винаги насреща да помогне с особеностите на кварталите в София и динамиката на пазара на имоти в тях. С радост бихме съдействали и във всичко друго, което би могло да подобри опита ви като домакини на чуждестранни гости– от осигуряването на среднощен превоз до летището до лично посрещане на гостите.

По принцип да. Независимо от това е добре, апартаментът ви да бъде разположен на комуникативно място и да бъде лесно достъпен с градски транспорт и метро.

Цялостни услуги по стартиране и управление на услугите краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем. Моля вижте секции Управление и Под наем.