Апартаменти Под Наем Стара Загора

Известен като града на липите, Стара Загора може да предложи на туриста съчетание от зелена градска почивка и възможност за посещение на куп исторически, природни и културни забележителности. Стара Загора е уникален с древната си история, с развитие на една от четирите опери в България, с пивоварните си, както и с деветте си парка и минералните си извори.

Желаете да отдадете апартамент под наем в Стара Загора, а не знаете как да привлечете наематели и чуждестранни посетители? Свържете се с нас, за да разберете повече за услугите ни на място в града и работата ни с новите технологични платформи като Airbnb и Booking.com .

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СТАРА ЗАГОРА

В Стара Загора туристът може да открие един от най-големите исторически музеи в Европа. Огромната модерна сграда на Регионалния исторически музей впечатлява с разнообразието от епохи, исторически пластове и експонати. Посещението на музея може да бъде допълнено от наблизо разположената Старозагорска художествена галерия – едно от културните средища в страната.

Само в Стара Загора туристът може да посети и единствения в България Музей на бирата и да се включи в дегустация в пивоварната „Загорка“. И макар че Информационният център в града е винаги на разположение на любопитния турист, ние можем допълнително да съдействаме с цялостно екскурзоводско обслужване на английски език.

Доброто ни познаване на града и неговите места за забавления, заведения и ресторанти гарантират, че ще превърнем престоя на чуждестранния ви гост в максимално полезен, както и че ще се съобразим с неговите интереси и желания.

С нас лесно бихте могли още да организирате транспорт за спа ден в Старозагорски минерални бани, разходка в планината или превоз до основните летища в страната. Ако желаете да научите повече за услугите ни, потърсете връзка с член на екипа ни.

Стара Загора е също притегателен център за много студенти или работещи хора, които отсядат в града дългосрочно под наем. Нашите услуги за дългосрочни наеми гарантират, че имотът ви ще намери новия си обитател при оптимални условия, а наемателят ви – желания дом.

КВАРТИРИ В СТАРА ЗАГОРА

Независимо дали апартаментът ви е разположен в центъра, до някой от парковете или в другите квартали на града, ние винаги успяваме да изтъкнем предимствата на местоположението ви.

Макар и естествено центърът да е една от най-желаните дестинации, потребителите на Airbnb все по-често търсят алтернатива на централната локация, за да могат да изживеят престоя си в като туристи като част от местната общност. Спокойствието на квартала, в контраст с натоварения булевард, е също приоритет при много работещи хора.

Макар и да нямаме такава самостоятелна услуга, винаги можем да съдействаме по отношение на организационните въпроси с англоговорящ член на нашия екип като допълнителна услуга.

Цялостни услуги по стартиране и управление на услугите краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем. Моля вижте секции Управление и Под наем.