Когато става въпрос за строителство, всеки иска да заложи на сигурното. И хората, които избират своя нов дом, и агенциите, които подбират имотите си за продажби, и разбира се, инвеститорите за имоти под наем. Всеки иска нещо стойностно и здраво, което да гарантира издръжливост и устойчивост.
Именно затова и ние подбираме нашите партньори внимателно.

Искаме да ви запознаем с дългогодишните ни приятели от ESTETI, за да се уверите и вие в качеството на работата им.

Кои са ESTETI?

С активни дейности от 2017г, ESTETI реализира проекти не само в Стара Загора, но и по заявка в цяла България.

Експертният им екип покрива всички видове строителни дейности – от жилищни сгради и търговски обекти, до еднофамилни къщи и довършителни дейности.

Строителната компания е член на Камарата на строителите в България и неслучайно е събрала екип от специалисти във всяка отделна област. ESTETI залага на опита и високите квалификации, затова всеки експерт в компанията е с доказано професионално портфолио.

https://homdy.bg/

С какво се занимават?

ESTETI е от тези строителни компании, на които знаеш, че можеш да се довериш напълно. Разнообразната гама от предлагани услуги им помага да носят славата си на професионалисти в различни направления.

Предпроектни дейности, инвестиционно строителство, архитектурно проектиране, мениджмънт, строеж на сухо строителство, жилищни сгради и къщи, както и довършителни ремонтни дейности и интериорен дизайн.

Зад тях стоят успешно реализирани проекти EGO Premium Club”, Жилищна сграда “ESTETI ХОУМС”, Largo Di Serdica (Sofia), IL Mondo Sofia, Еднофамилна къща Старозагорски минерални бани, както и много още осъществени проекти в цялата страна.

За груби строежи на сгради, ESTETI извършва целия набор от дейности и преминава през всеки етап – изкопаване на основи, бетониране, отливане на плочи и колони, зидария, кофраж, стълбища, покриви. Всичко това със специалните съответни инспекции и контрол на строежа.

Имате въпроси?

Homdy е винаги насреща! Свържете се с нас за въпроси относно продажба, наем или управление на имот.

Услуги
Контакти
Услуги
Контакти

Какъв е процесът, през който минаваме?

Homdy & ESTETI

Ние от Homdy държим на устойчивите взаимоотношения с партньори, на които можем да се доверим. Точно затова ESTETI са част от нашия професионален път и предлагаме на нашите клиенти имоти в техните сгради.
За да са доволни всички, които идват при нас за покупко-продажбените ни услуги, ние внимателно подбираме най-подходящите предложения за тях. Често това означава да им предоставим възможност за купуване на имот на установените вече ESTETI.

https://homdy.bg/

Ако и вие сте в търсене на своя нов дом, не се колебайте да се свържете с нас за имоти в Стара Загора, Бургас, Сливен или Хасково. Гарантираме ви първо консултация със специалист, а след това и намиране на точно желаното жилищно или офисно пространство. По-лесно е, когато можеш да се довериш на опита.

Направи го и ти.

Проекти

ESTETI Хоумс

ESTETI Хоумс II

Еднофамилни къщи – Симеоново

Услуги
Контакти
Услуги
Контакти