Консултация за ипотечен кредит

Консултация за ипотечен кредит

ЗАЕДНО можем да превърнем тегленето на жилищен кредит в нещо ЛЕСНО и БЪРЗО

Какво е ипотечен кредит? Колко подготвен финансово трябва да съм, за да изтегля такъв?

Коя лихва е добра?

Тези и още много други въпроси възникват в съзнанието на всеки, когато стане дума за купуване на жилище с кредит. Обяснението, което следва пък е винаги сложно за разбиране – с редица термини, варианти и условия, които само водят до възникването на нови и нови въпроси.

КРАЙ на усложняването на процеса!

Ние сме тук, за да дадем отговор на всички ваши неизвестни, да ви подготвим за процеса на разбираем език и заедно да преодолеем предизвикателствата, които застанат на пътя ви!

Като наши клиенти получавате

НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

която си струва!

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

ИМАТЕ МНОГО ВЪПРОСИ?

https://homdy.bg/
https://homdy.bg/
Заявете безплатна консултация

КАК HOMDY ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ?

Ще отговорим на всички ваши въпроси на достъпен език и достатъчно подробно, за да ви бъде разяснено всичко!

Ще ви предложим план за действие, ще ви дадем съвети и ще ви спестим време.

Ще предложим най-добрите условия за кредит и варианти за избор.

ОПИТЪТ ГОВОРИ:

0%
договаряне на по-добра оферта
0%
по-бързо договаряне на сделка
0
ипотечни сделки за 2021г.

КАКЪВ Е ПРОЦЕСЪТ, ПРЕЗ КОЙТО МИНАВАМЕ?

Безплатна консултация

ВИДОВЕ  КРЕДИТИ

С целевия ипотечен кредит се финансира покупка на недвижим имот (къща, апартамент, вила или др.). Това е стандартният ипотечен кредит, който може да има срок на изплащане от 5 до 35 години, а процентът на финансиране е от 70% до 85% от пазарната оценка на имота. Всичко това, разбира се, зависи от редица фактори като вид строителство, местоположение и съответната пазарна стойност, както и от дохода на кредитоискателя и срока за изплащане. Тези срокове, лихви и проценти зависят от условията на конкретната банка, а за разяснение на всичко това сме насреща ние!
При нецелевите (потребителски) ипотечни кредити банката не се интересува толкова от това за какво се отпускат средствата. Условията са по-различни, срокът за изплащане е по-кратък, сумите по-ниски, а лихвите обикновено значително по-високи.
Този ипотечен кредит също зависи от пазарната стойност на имота, който сте избрали. Кредитът отново е целеви и банката може да поиска доказателства за направените ремонтни, довършителни и конструктивни дейности. Често този кредит е допълнение към ипотечния за покупка на имот, а условията им – сходни.
Рефинансирането е любимо на всички клиенти! То дава възможността да се променят условията на договора в полза на кредитополучателя. Това включва намаляване на лихвения процент или други разходи по кредита, оптимизиране на плащанията – срока за изплащане или месечните вноски, както и валутни промени или промени в лихвообразуването.
Това може да се случи, както с “преместване” в друга банка, така и във вашата настояща. Обикновено може да се задейства след първата година и по-късно през различни периоди.

За повече информация, запазете час за консултация при нас!

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Свържете се с нас

  Име*

  Фамилия*

  Телефон*

  Email*

  Населено място*

  Избрали ли сте имот*

  Тип имот*

  Вид кредит*

  Бележки