ПРОДАЖБИ

Доверявайки се на HOMDY, ще получите цялостен пакет от услуги и професионално отношение към вашия имот за продажба в София, Пловдив, Стара Загора или Бургас.

Продажбите на имоти са обвързани с безброй ангажиращи процеси, които могат не просто да удължат периода по покупко-продажбата, но и да го усложнят. Затова нашият екип работи всеки ден и успешно посреща всички предизвикателства.

Гарантираме оптимално управление на жилищни имоти, благодарение на дългогодишния ни опит и утвърдените професионални практики.

Изградихме екип, който залага на коректност, внимание към детайлите, прецизност и разбира се, ефективност.

homdy.bg
Търси имот
Свържете се с нас
Търси имот
Свържете се с нас

Какво ще получите с нас?

Ние ще се погрижим за целия процес по продажба на вашия имот – от подготвянето му, през представянето му в необходимите платформи, чак до задвижване на продажбата. Всичко, което е необходимо да се вземе предвид при предлагането на даден имот на пазара, ще можете да оставите на нас.

Предлагаме ви цялостно управление на имоти, включващи апартаменти, къщи, вили, земеделска земя, офиси, сгради и гаражи.Няма нужда да се ангажирате с досадните и объркващи понякога детайли, да се стараете да се изправяте срещу предизвикателства, които са ви непознати или да губите от времето си в това забързано ежедневие. HOMDY изцяло поема отговорност да се погрижи за всичко вместо вас!

Етапи при управлението на имоти за продажба

Търси имот
Свържете се с нас

ОЦЕНКА НА ИМОТА

От съществено значение е именно оценката на имота, тъй като знаем колко много зависи от нея – и за купувача, и за продавача на имуществото. Нашите партньорства и опит в индустрията ни позволяват да правим приблизителна оценка на вашия имот. Взимаме под внимание продадените подобни имоти през последните месеци във вашия район, както и състоянието му и допълненията, които могат да бъдат предвидени като екстри.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИМОТА НА ПАЗАРА

Както знаете, дигитализацията води до все повече търсене на имоти за покупка изцяло онлайн. Именно затова е важно правилното представяне на пазара – в правилните платформи и с правилното описание. Ако се чудите какво друго е правилно – HOMDY има отговорите на всички въпроси. Ще се погрижим вашият имот да бъде перфектно позициониран онлайн, така че търсенето да води именно до него. Разбира се, можете да сте сигурни и че при желание, ние ще се заемем с качественото и прецизно заснемане на имота.

РЕКЛАМА

В случай, че искате да засилите интереса към вашия имот и да стимулирате по-бързото му продаване, можем да предложим и реклама във всички възможни канали. Така ще си гарантирате още по-бърз и ефективен процес.

ОГЛЕДИ НА ИМОТИ

Истината е, че вие най-добре познавате своя имот и детайлите, които имате за него неоспоримо са повече. Но ако предпочитате да се освободите от непрестанните огледи и да си спестите време, можете да се доверите на наши агенти, които ще се погрижат да представят имота ви безупречно на потенциалните купувачи.

КОМУНИКАЦИЯ

Цялостната комуникация по време на процеса по продажба на вашия имот, можете да доверите на нашия екип от професионалисти. Ще се заемем с всеки детайл и подробен разговор, който трябва да бъде проведен – с купувачи, с брокери, кредитори, оценители или други.

ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ

Сред най-неприятните моменти за повечето от нашите клиенти е именно подготовката на документите. Точно затова обаче, ние се заемаме изцяло с процеса. Ще се погрижим всичко да е изрядно и точно. А нашите консултанти ще разяснят всяка неясна точка, която би могла да възникне за която и да е от страните.

ПРЕДЛАГАНЕ НА ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ

За финален щрих добавяме и нашите консултантски услуги за вашите най-добри кредитни условия. Ще ви предложим достоверен партньор, който да бъде част от процеса по покупко-продажба и да затвърди вашата сигурност.
Търси имот
Свържете се с нас