Здравейте! В днешната статия ще ви дадем 5 сигурни причини да изберете именно Homdy за ваш доверен партньор при отдаване под наем, продажба или покупка на недвижими имоти.

1. Защото Homdy е иновативна компания от млади и целеустремени брокери.
Ние сме адаптивни и достъпни за контакти във все повече локации в страната, гъвкави сме и няма спор, че с нас апартаментът ви е в сигурни ръце.

Като всеки сплотен екип, устремен да постига повече и по-високи резултати във всеки момент, ден и месец на годината, поставяме на фокус клиента. Задоволяването на неговите нужди е на преден план, като акцент в цялостната ни работа.

2. Защото Homdy гарантира на собствениците на имоти възможно най-добрите, сигурните и надежни условия.

Безкомпромисното качество и високото ниво на обслужване гарантира на собствениците на имоти предимства, по отношение на краткосрочно и дългосрочно отдаване, продажба и покупка на имоти.

3. Съдействие при всеки един от съществените процеси, съпътстващи сключването на успешна сделка. Единствено при нас ще получите:

  • цялостно асистиране и комуникация по време на целия договорен процес, както и освобождаване от цялата документална тежест.

4. Добра реклама и маркетинг.

Като една от най-бързоразвиващите се компании, при нас работят най-добрите професионалисти не само по отношение на недвижимите имоти, но и в областта на маркетинга и рекламата.

Имате въпроси?

Homdy е винаги насреща! Свържете се с нас за въпроси относно продажба, наем или управление на имот.

Услуги
Контакти
Услуги
Контакти

5. Заедно се забавляваме и постигаме високи цели.

В Homdy работим, докато се забавляваме и се забавляваме, докато работим, тъй като работата ни доставя истинско удоволствие, а увеличаването на броя на сключените сделки ни поддържа мотивирани и уверени в успеха.

Тук се стремим да надграждаме постигнатото с много отдаденост и упоритост, и да се развиваме постоянно.

Ако сте харесали статията или имате имате нужда от съдействие във връзка с недвижимите имоти – Homdy е винаги насреща, за да ви окаже професионална, компетентна и навременна подкрепа!

Абонирайте се за YouTube канала на Homdy Properties, за да не пропускате нито едно наше ново видео!