Здравейте! Както обещахме миналия път, продължаваме темата: Защо да продам имота си с ексклузивен договор?. Днес ще поговорим по-подробно за предимствата на ексклузивния договор, за да се убедите сами в потребността от сключването му:

  • На първо място ексклузивният договор ви предоставя сигурност и компетентно посредничество, на което в противен случай, не можете да разчитате.

Сътрудничеството с брокер на недвижими имоти при продажба е от изключително значение и заради възникването на множество казуси, които изискват бърза реакция и професионален подход, за да бъдат своевременно разрешени.

Ако изберете да продавате имота си сам, без ексклузивен договор, оставате сам в защитата от измамници и нелоялни търговци, които никак не са малко на брой.

Освен рисковете, произтичащи от хаотичните консултации с няколко агенции едновременно, получавате прецизно селектирани от агенцията, в частност – от брокера, потенциални купувачи на вашето жилище.

Осигуряването на необходимите документи за продажба на имот също не е за подценяване, тъй като в много случаи собственикът мисли, че комплектът му от необходими документи е пълен, а в тях има пропуски, или се налага документите ви да бъдат повторно издадени.

  • Не е за подценяване и опитът, който притежавам и който може да спести много ненужни колебания и “ходене по мъките”, както и да отговори на редица въпроси.

Освен чисто консултантски насоки, важен е и прецизният подбор на комуникационните канали. Агенцията за недвижими имоти ще се погрижи и за същинското оформяне на обявата и маркетинговите подходи, които да достигнат до правилните купувачи.

Имате въпроси?

Homdy е винаги насреща! Свържете се с нас за въпроси относно продажба, наем или управление на имот.

Услуги
Контакти
Услуги
Контакти

Ние от Homdy познаваме отлично тенденциите на пазара и спецификите на различните видове строителство, преимуществата и недостатъците на различните райони в града.

Ексклузивният договор ви предоставя директен достъп и до широка мрежа от контакти, с които всеки брокер от агенция Homdy разполага, която може да ви бъде от полза във всеки един момент.

Ако сме ви били полезни или имате въпроси в сферата на недвижимите имоти – Homdy е винаги насреща както онлайн, така и по телефона!

Абонирайте се за YouTube канала на Homdy Properties, за да не пропускате нито едно наше ново видео!