Отдаването краткосрочно все повече се предпочита в по-големите и средни градове и дори започва да измества дългосрочното отдаване под наем.
Собствениците на имоти се ориентират към платформи като Airbnb и берат от позитивите им ежедневно.

Как и защо?

В началото бизнесът започна да се развива в България, благодарение на чуждестранните туристи и нискотарифните самолетни компании, които допринасяха за по-честите пътувания, но днес това е само основа. Наблюдават се вече много и български граждани, които по лични, развлекателни или бизнес причини също предпочитат Airbnb услугите пред наемането на хотел.

Именно затова и все повече собственици се преориентират и предпочитат да отдават своите имоти краткосрочно. Повече интензитет на заетост, по-големи доходи и по-малко възможности за вреда на имота.

С позитивите обаче идват и препятствията, които понякога застават на пътя на успеха. Това е моментът, в който разбирате и защо ви е нужна агенция, която да отговаря за процеса и да ви улесни максимално.

https://homdy.bg

Какво е Airbnb?

Airbnb е платформа за отдаване или наемане на места за настаняване независимо от вида на имота. Това може да са стаи, апартаменти, къщи или други жилищни пространства. Тя работи на принципа на споделената икономика и свързва хора, които предлагат услуга, с хора, които търсят такава. Често това излиза много по-евтино от хотел, а и понякога и по-приятно.

Booking от своя страна предлага възможността за малки бизнеси, вили, хотели и други имоти да бъдат представени в най-добрата платформа за резервации онлайн. Разбира се, всяка платформа има своите предимства, условия и тънкости, с които трябва да се запознаете, ако искате да навлезете в индустрията и предлагането на имоти краткосрочно.

А ето защо това е по-лесно с агенция за управление на имоти:

Подготовка на имота
Отдаването на апартаменти чрез Airbnb с помощта на агенция означава, че имате възможността да превърнете имота си в перфектна локация! Опитните експерти знаят какви са тънкостите и как да превърнат всяко местенце в идеалното за отдих и почивка или работна дестинация.

Homdy работи съобразно условията и изискванията на платформите и знае как да срещне очакванията на туристите. Като започнем от интериор и приветлив дизайн и завършим с маркетинг стратегии за перфектно позициониране сред конкурентите.
Това означава, че първата и съществена стъпка от процеса, можете да доверите на нас. Една от причините много хора да се въздържат от този тип краткосрочно отдаване е, че нямат време или смятат, че процесът ще бъде твърде ангажиращ. А нашата работа е да ви покажем колко лесен всъщност той би могъл да бъде!

Няма нужда да се занимавате със снимане на имота, с досадни регистрации и представяне онлайн, както и комуникация с клиенти. Точно така – дори общуването с гости можете да оставите на нас!

Имате въпроси?

Homdy е винаги насреща! Свържете се с нас за въпроси относно продажба, наем или управление на имот.

Услуги
Контакти
Услуги
Контакти

Комуникация с клиенти
Много важно за всеки клиент е той да бъде чут и да му бъде обърнато внимание на време. Ако туристите имат въпроси, свързани с резервацията, които биха повлияли на тяхното решение, те искат да получат отговори възможно най-скоро.
А всички знаем колко забързано е ежедневието. Понякога нямате време, не получавате известия, съобщенията са много, а и трябва да боравите със системи за превод, ако клиентите не говорят български или английски.

Ако доверите имота си на агенция обаче, всичко това ще бъде нейно задължение. Вие ще получите поддръжка на профила ви и комуникация с клиенти на няколко езика. Homdy дори предлага осъществяване на цялостна организационна комуникация с гостите 24/7!

https://homdy.bg/

Организиране и почистване
Още едно водещо предимство на работата с агенция е, че тя ще се заеме с организационните процеси вместо вас. Всеки имот – апартамент, стая, къща, етаж от къща или друг, има нужда от почистване и поддръжка преди следващите гости да се настанят. Понякога резервациите са “от днес за утре” и е трудно да бъде постигнато, ако нямате професионална помощ за целта.

На агенция може да разчитате за монтиране на система за самонастаняване, професионално почистване, зареждане на спално бельо и консумативи, както и други довършителни услуги, които да подготвят имота за предстоящото настаняване. Съобразени и с всички правила за ползване на имота, можете да сте сигурни, че ще отговаряте на условията за сигурност и комфорт, а гостите със сигурност ще искат да се връщат при вас!

Оптимизация на цени
Обявите в Airbnb държат пазара изключително конкурентен, а експертите от агенция за управление на имоти за краткосрочно отдаване могат да се погрижат това да бъде изяло съобразено и регулирано. Това включва именно оптимизация на профила и цените, които ежеседмично да бъдат преглеждани и обновявани спрямо сезон, търсене, предлагане и редица други условия и предпоставки. По този начин се гарантира апартаментът ви да бъде на ниво сред конкуренцията във всеки един момент.

Повече доходи и повече свободно време. Оставете всичко на нас!
Ако доверите процеса по краткосрочно отдаване чрез Airbnb на проверена агенция, то вие си гарантирате не просто повече свободно време, но и по-високи доходи, благодарение на професионалната работа, изпипана до детайл.

Успешното управление на имоти се базира на редица задължения, персонализирана грижа за госта и гъвкавост в услугите.

И ние от Homdy сме готови да ви дадем нищо по-малко от това! Опитни експертни на българския и международния пазар, с усет към тънкостите, перфекционизъм в детайлите и отношение, което си струва.
Ако живеете в чужбина и сте далеч от имота си или просто ежедневието и работния процес ви ангажират прекалено много, то оставете имота си на нас. Ние ще се погрижим за него и ще увеличим доходите ви значително. Заложете на сигурност.

Услуги
Контакти
Услуги
Контакти