Здравейте! Нека разгледаме по-подробно въпроса защо е по-добре да работим с агенция, когато търсим да закупим жилище. Eто и кои са основните предимства:

  • Тук всичко е прецизно синтезирано на едно място, при един човек – вашият консултант от агенцията.

Какво имам предвид? Агентът ви разполага с по-голямата част от наличните оферти за продажба и си спестявате време от ровене с часове в интернет в и постоянните телефонни разговори. При него получавате най-точните предложения по вашите критерии.

  • Тук всичко е “черно на бяло” и получавате доверен партньор, запознат със спецификата на пазара и сложността на сделките.

Със сигурност, агентът ви ще бъде “една стъпка напред” както в преговорите, така и в осигуряването на необходими документи за продажба на имот. Така може да бъдете сигурни, че всичко ще е предварително проверено и няма да “изскачат” непредвидени изненади.

  • Освен това избирайки агенция, вие залагате “на сигурно”, на експерт в областта на недвижимото имущество, преминал през специализирано обучение и запознат с офертите и района отлично. Имайте предвид, че в повечето случаи вашият брокер има достъп до информация, която е скрита за клиентите.
  • Агенцията за недвижими имоти защитава вашите интереси, търси и предлага вместо вас и за вас ликвидни имоти на конкурентно договорени цени, според конкретните ви изисквания.

Имате въпроси?

Homdy е винаги насреща! Свържете се с нас за въпроси относно продажба, наем или управление на имот.

Услуги
Контакти
Услуги
Контакти

В никакъв случай не трябва да забравяте, че дори да не разполагате със собствено жилище, винаги можете да закупите такъв, и то именно с помощта на агенция. Предимствата на инвестиция в имот за краткосрочно отдаване под наем, са неоспорими. Подобна покупка би ви осигурила регулярни, стабилни доходи и изобщо не е рискова.

  • Брокерът, който сте си избрали е едновременно и неутрален, верен на професионалното си мнение във всяка една ситуация, и лично ангажиран с клиента си да му предложи подходящ лицензиран оценител, нотариус или кредитна институция.

Заблудата, че преговорите ще вървят по-гладко, ако ги водите лично, като частно лице, е често срещана. Можете обаче да прецените сами дали си струва времето и усилията, в замяна на спестяване на средства по наемане на агент по недвижими имоти?

Ако сме ви предизвикали интереса ви или имате въпроси, свързани с недвижимите имоти – Homdy е винаги насреща както онлайн, така и по телефона! Абонирайте се за YouTube канала на Homdy Properties, за да не пропускате нито едно наше ново видео!