Профилът ви в Airbnb е вашият шанс да представите апартамента си в най-привлекателната светлина пред потенциалните ви наематели. Той е основното средство, с което вие изграждате първо впечатление за имота си и за себе си като домакин, а това е и ключовата предпоставка да привлечете вниманието на добрите клиенти.

Профилът ви в Airbnb е също мястото, където ще получавате отзиви за услугата си пред бъдещи клиенти, ще градите репутация и рейтинг, което е определящо за успеха ви в дългосрочен план.

Ето защо, професионално изграденият ви профил в платформата е вашата възможност да се рекламирате, конкурирате и печелите посетители. Ако намирате това за предизвикателно, не се колебайте да ни потърсите.

Снимките, които изграждат първо впечатление

Едва ли има по-силно въздействие от визуалното в една конкурентна среда от обяви, в която интериора на дома ви и създадената атмосфера могат да изпъкнат, само ако са представени професионално. Неслучайно казваме, че „една снимка говори повече от сто думи“…

Външен поглед към квартала ви

Често, определящ фактор при търсенето на имот в Airbnb за туристите е конкретната локация и желанието за уникално местно преживяване. Ето защо, постарайте се да помислите къде да се направят външни кадри, които да разкрият удобството на спирката до блока ви, чара на съседния парк или най-близката забележителност. Имайте предвид, че конкретното ви местоположение на картата ще бъде видимо за клиента ви на по-късен етап от процеса на резервация.

Представете себе си и интересите си

Помислете с какво искате да се похвалите като личност, защо ви харесва да бъдете домакин, а защо не и забавна история, която да разкрие и част от социалната страна на характера ви. Не забравяйте, че личният ви профил в Airbnb също събира отзиви и коментари. Представете ни.

Посочете предимствата си с подходящо текстово съдържание

Текстовото представяне е вторият по въздействие инструмент, с който разполагате да рекламирате имота си. Вашите лични препоръки за добро прекарване в имота ви биха помогнали на потенциалния ви посетител да си представи сам преживяването в апартамента ви. Тук е мястото да се похвалите и с индивидуалните допълнителни услуги, които можем да организираме за госта ви. Вижте Често задавани въпроси.

Представете ежедневния живот във вашето място

Бихте ли препоръчали заведение за сутрешно кафе и закуска или бихте закусили на балкона с гледка към булеварда или парка? Къде бихте се разходили пеш от вкъщи и как най-лесно бихте стигнали до центъра? Всеки практичен съвет за местния живот в града би помогнал на туриста ви да придобие убеждението, че именно при вас той би получил преживяването, което търси.

Провери дали твоя имот е подходящ за краткосрочен наем

Изградете персонализирано усещане

Тъй като всяко туристическо посещение е индивидуално, колкото по-силно персонално усещане от описанието си успеете да развиете, толкова по-силна емоционална връзка между потенциалния ви наемател и апартамента ви бихте създали. Често, това е определящо при избора на апартамент за посещение.

Изградете доверие и приятелско отношение

За да избере да остане при вас, вашият гост трябва да ви се довери. Това се постига както чрез всеки елемент от представянето ви и качеството на услугата, която предлагате, така и чрез комуникацията между вас, в която също бихме могли да помогнем. Гарантирайте, че общуването с бъдещия ви гост ви протича изцяло в платформата на Airbnb, за да може да се възползвате и от услугите й за защита при недоразумения.

Предложете преживяване

Освен описание на апартамента ви, платформата Airbnb вече предоставя и възможността домакините да предлагат допълнителни преживявания на гостите си. От обиколка на заведения и ресторанти до съвместно приготвяне на национални ястия, тук може да помислите за допълнително съвместно забавление, което да обогати гостуването в имота ви. Спокойно може да изберете и нашите услуги с местни гидове или индивидуалния превоз до летището.

Представете екстрите в кухнята

Начинът, по който домакините се отнасят към удобството на бъдещите си гости, е ключов. Затова, покажете, че сте помислили как да посрещнете наемателите си и че ги очаквате. Споменете за любимия си чай или кафе, който сте им оставили за почерпка. Колкото по-силно лично отношение покажете, толкова по-симпатични бихте станали на госта си още на пръв прочит.

Осигурете система за самонастаняване

Системата за самонастаняване е неизменна част от стандартния пакет от услуги, които предлагаме. Тя е необходима, за да осигури удобство на настаняването, без необходимост от съобразяване с час за посрещане. Също така, международният турист от Airbnb често очаква да намери своите ключове именно там. Представете наличието на системата в платформата и бъдете спокойни, че отговаряте на очаквания стандарт на гостите си.

Макар и първоначалната ни такса за включване в услугите ни да включва пълно съдействие за изграждане на вашия Airbnb профил, вашето разбиране за отделните му елементи, както и желание за съдействие е определящо за неговата пълнота и въздействие. За да разберете кои са другите елементи от подготовката при отдаването на имота ви на хотелски начала, посетете управление.