ЗА НАС

Ние сме малък, но бързо развиващ се сплотен екип. Имаме над седем години успешен опит в сферата на услугите във Великобритания, който ни помага да трансферираме добрите практики и модели, които сме научили.

Ние сме хора, които пътуват често по работа и като хоби! Именно така опознахме отлично бизнеса на Airbnb, както и очакванията на крайните клиенти при необходимост от краткосрочно или дългосрочно отдаване на имоти.

Вдъхновени от нуждата от отговорен и отдаден екип от брокери на недвижими имоти, ние събрахме най-добрите професионалисти и ефективно увеличаваме броя на сключените сделки зад гърба си.

Създадохме HOMDY не само за продажби и покупки на имоти, но и в полза на домакините в България. Искаме те да получат качествен и лесен достъп до най-добрите глобални платформи за пътуване и отдаване на апартаменти под наем. Така – с наша помощ – те могат успешно да управляват своя бизнес за краткосрочно и дългосрочно отдаване.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Стъпвайки на опита си от успешния ни бизнес в сферата на недвижимите имоти и услугите за домакинства във Великобритания, с HOMDY вече можем да предложим включване в тенденциите на новата споделена икономика чрез:

 • цялостно асистиране и комуникация при продажба или покупка на имот;
 • позициониране на имота за продажба на пазара;
 • най-новите ни услуги включват и видео огледи за максимална сигурност на клиентите;
 • представяне на имота в глобалните платформи за отдаване под наем за по-добър и разнообразен доход;
 • посрещане на изискванията на чуждестранните туристи, включително и система за самонастаняване;
 • освобождаване от цялата документална и комуникационна тежест при отдаване на апартамент под наем;
 • грижа за цялостния процес по покупко-продажба на имоти.

НАШАТА КОНЦЕПЦИЯ

ВИЗИЯТА на HOMDY е да помогне на съвременния рентиер да отговори на високите очаквания на туристите в глобалната споделена икономика чрез професионална услуга за управление на имоти.

Още повече, HOMDY се отдава на грижата за успешно сключени сделки за покупко-продажба на имоти и доволни клиенти.

МИСИЯТА на HOMDY е да гарантира на собствениците на имоти възможно най-добрите, сигурни и надеждни условия за краткосрочно и дългосрочно отдаване, продажба и покупка на имоти.

свържете се с нас

ЦЕННОСТИ

Освен експертност и професионализъм, нашата работа се основава на съвкупност от споделени ценности, които реализираме в работата си по всеки проект.

 • Екипност – винаги действаме като екип, в който разчитаме един на друг и различния си опит, за да постигнем цялостна комплексна услуга
 • Коректност – коректните взаимоотношения с всички участници в процеса по отдаване под наем са основополагащи за нашата работа
 • Надеждност – организираме работата си така, че винаги да сме насреща, когато имате нужда от нас
 • Навременна комуникация – отговаряме на запитванията ви бързо, точно и оперативно като осигуряваме контакти за непрекъсната връзка с нас
 • Професионализъм – всеки един аспект от дейността ни се извършва от доказани професионалисти с минимум пет годишен опит в своята област.
 • Отговорност – с нас апартаментът ви е в сигурни ръце

Ако искате да придобиете преки впечатления от екипа ни и нивото на обслужване, свържете се с нас за разговор или среща още днес.

Ценови пакети