ЗА НАС

Ние сме малък, но бързо развиващ се и сплотен екип. Имаме над седем години успешен опит в сферата на услугите във Великобритания, който ни помага да трансферираме добрите практики и модели, които сме научили.

Ние сме хора, които пътуват често по работа и като хоби! Ето как опознахме отлично бизнеса на Airbnb, както и очакванията на крайните клиенти при пътуване.

Създадохме HOMDY в полза на домакините на имоти в България, за да получат качествен и лесен достъп до най-добрите глобални платформи за пътуване и отдаване на апартаменти под наем. Така те могат по-ефективно да управляват своя бизнес за краткосрочно и дългосрочно отдаване.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Стъпвайки на опита си от успешния ни бизнес в сферата на услугите за домакинства във Великобритания, с HOMDY вече можем да предложим включване в тендициите на новата споделена икономика чрез:

  • представяне на имота в глобалните платформи за отдаване под наем за по-добър и разнообразен доход;
  • посрещане на изискванията на чуждестранните туристи, каквито са например очакванията за наличие на система за самонастаняване;
  • освобождаване от цялата документална и комуникационна тежест при отдаване на апартамент под наем.

НАШАТА КОНЦЕПЦИЯ

ВИЗИЯТА на HOMDY е да помогне на съвременния рентиер да отговори на високите очаквания на туристите в глобалната споделена икономика чрез професионална услуга за управление на имоти и високо ниво на посетителско преживяване.

МИСИЯТА на HOMDY е да гарантира на собствениците на имоти възможно най-добрите, сигурни и надеждни условия за краткосрочно и дългосрочно отдаване на имоти.

свържете се с нас

ЦЕННОСТИ

Освен експертност и професионализъм, нашата работа се основава на съвкупност от споделени ценности, които реализираме в работата си по всеки проект.

  • Екипност – винаги действаме като екип, в който разчитаме един на друг и различния си опит, за да постигнем цялостна комплексна услуга
  • Коректност – коректните взаимоотношения с всички участници в процеса по отдаване под наем са основополагащи за нашата работа
  • Надеждност – организираме работата си така, че винаги да сме насреща, когато имате нужда от нас
  • Навременна комуникация – отговаряме на запитванията ви бързо, точно и оперативно като осигуряваме контакти за непрекъсната връзка с нас
  • Професионализъм – всеки един аспект от дейността ни се извършва от доказани професионалисти с минимум пет годишен опит в своята област.
  • Отговорност – с нас апартаментът ви е в сигурни ръце

Ако искате да придобиете преки впечатления от екипа ни и нивото на обслужване, свържете се с нас за разговор или среща още днес.

Ценови пакети